Thailand - Bangkok och lite Lanta

Just nu sitter jag i sodern pa on Koh Lanta och steker med en asiatisk forkylning... Sa jag kunde inte vara med och snorkla i vattnen kring Koh Ha.
Det ar bara andra dagen har sa det finns inte mycket att beratta mer an att vi firade mamma igar genom att stiga upp halv fem for att ta planet fran Bangkok till Krabi.

Bangkok kan sammanfattas med ett ord - Stort.
En riktig storstad for en liten Dalbybo. Men det var aven uppskattat, for man kan ju inte vara i Thailand utan att besoka Bangkok eller hur?
Under de fyra dagarna som vi var dar hann vi besoka en budda som vagde 5,5 ton och var gjord i massivt guld, Thailands nast storsta budda som ar 46 m lang, vi har aven sett Royal Palace och den smaragdbudda som var dar som inte var gjord av smaragd utan jade. En dag hade vi en heldags utflykt till Kanchanaburi och tittade pa krigsmonument fran andra varldskriget. Sedan akte vi ytterligare en liten bit till ett tigrtempel och fick titta pa tama tigrar och deras ungar.

Vi har ocksa akt langs med floden i Bangkok och sett de mindre rika delarna.

Nu pa Koh Lanta ar det varmt och igar (mandag) var det 31 grader i vattnet nar pappa provdok. Imorgon ska vi pa halvdags utflykt och se mangroveskogarna som finns har.

Det ar valdigt intressant att se alla nyanser av detta land fran norrs vackra nastan oroda landskap till storstaden Bangkok och ner till sodern till varmen och alla svenskarna.

Puss och Kram
Mikaela


Kommentarer
Postat av: Emma

Det låter som du har det helt fantastiskt! Gissa om jag är avendsjuk, saknar dig massviss med. Puss

2008-03-18 @ 14:43:14
URL: http://gatanfram.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0