sameland, prolog.

Nu sitter jag i ett gult hus på en ö kallad Ekerö som ligger lite utanför Stockholm.
Jag har suttit ca 6 timmar i bil för att komma hit.

Och hur fördriver man den tiden?
Jo, jag har blivit expert på detta efter ett antal resor fram och tillbaka genom mina sjutton år på jorden. Man kan (om man inte lätt blir åksjuk) läsa en bra bok, för mej är det just nu Liftarens Guide till Galaxen, en tegelsten till bok men bra och konstig. Sedan varvar man med lite musik och stänger ögonen lite. Sedan om man är väl preparerad har man en bärbar dator eller dylikt och tittar på en film. För mej och mina syskon blev det Populärmusik från Vittula. Mycket bra film! Även boken är läsvärd.

En rolig grej. För att komma till Ekerö är ett alternativ att ta bilfärjan som går från Fittja ^^

Kärlek
Mikaela


wonderful day.

Idag har varit en myckte bra dag.

Jag åkte in till Lund vid ett och träffade Emma. Vi bakade kladdkaka och tittade på the Hills och lite youtube och bara chillade.

Sen på kvällen träffade jag Chrull en liten stund och vi hade roligt :)

Kärlek
Mikaela

please cheer me up.

Blöö...

Jag har äntligen bestämt mej för att jag ska med till Stockholm, så vill alla hitta på något just nästa vecka!
Jag har haft en hel jävla vecka då jag inte har gjort i princip något förutom volleyboll fredag och lördag. Hur är det med planeringen egentligen?
Åt helvete som vanligt...

Till råga på allt fick jag en stenhård boll i ansiktet idag och det var inte mysigt kan jag tala om.

-_-
Mikaela

booring.

Igår och idag har det inte hänt så mycket...
Jag går mest runt i huset och har allmänt tråkigt.
Men i helgen blir det fullt upp.

Idag har det kommit tyska volleybollare till Skåne och vi ska underhålla dem. På fredag blir det beach i ribban och sen på lördag blir det turnering i Fäladshallen. Sen bär det av till Stockholm. Och jag har ingen som helst aning om vad jag ska hitta på där uppe :S. Det blir väl till att träffa gamla bekanta och gå stan, men annars blankt. Mamma och lillasyster ska på hundutställningar 3 dagar så de dagarna får jag roa mej bäst jag kan med bror och far.
Men det löser sig nog. Jag kommer ut ur huset i alla fall.

Kärlek
Mikaela

midsomer murder.Morden i Midsomer är tillbaka!
Jag kommer sitta som klistrad framför teven på tisdagarna framöver.

Kärlek
Mikaela

serious problems.

Ännu en dag med att ha nördat Sims. Det är som en drog...
Stoppa in mej på rehab!

Fast jag har träffat Moa och Parre också och det var mycket trevligt :)

Kärlek
Mikaela

dududuuuu dududuuu.

Idag har varit på bio med familjen. Kan ni gissa vilken film?

Den som kan svaret vinner något jätte fint :)

Kärlek
Mikaela

n3rd.

Blöö... Det är midsommarafton och jag sitter här på mitt rum och nördar mej med Sims... Det är för sorgligt. Men det är för tillfället väldigt roligt med Sims ^^ Det kommer i vågor har jag märkt. En period är man inte alls pepp på att spela det men så, klick, så slår det över igen och man spelar det nästan 24/7.

Just det, jag roar mej med egofotning också ^^Kärlek
Mikaela

summertime at it's best.

Wohoo! Jag hade något att göra idag!

De senaste dagarna har jag inte haft något alls att göra jag har bara suttit framför datan och spelat sims, det har varit rätt tråkigt faktist... Men idag! Idag träffade jag Moa och vi gjorde stan. Jag tänkte att jag inte skulle köpa något men jag kommer hem med en väska, en plånbok och två filmer -_-
Jag kommer vara fattig i sommar...

Kärlek
Mikaela

life is a rollercoaster.

Dagens visdom:

"Livet är som en karusell. När man är liten går den långsamt och ju äldre man blir desto snabbare går den, tills den på en tidspunkt går så snabbt att man trillar av den"

Det är morfars visdom det!

Kärlek
Mikaela

chocolat moose.

Idag har jag varit med sötaste Emma. Vi chillade och tittade på YouTube videor.

Den bästa:Kärlek
Mikaela

rain and thunder.

Gårdagens mysigaste: Vädret!

Det absolut mysigaste vädret är åska och regn. Tänk att sitta inne och bara mysa med levande ljus och höra regnet smattra mot rutorna med uppehåll för ett ljus som lyser upp himlen i någon sekund följt av ett högt brakande som får en att hoppa högt.
Skrämmande men gud så mysigt!

Kärlek
Mikaela

random.

Nu har jag gått ut mitt första år på Spyken och jag har blivit förkyld av alla studenter i sisådär väder.

Igår var skolavslutningen och den var bra :) På kvällen stack jag in till Demo på en spel- och filmkväll. Det var mysigt. Annars har jag inte gjort mycket idag. Blir väl en lugn filmkväll med syrran.
Men just nu njuter jag av att ha en läxfri helg.

Det hände en konsig grej idag också. En som jag inte hört av på ett halvår frågade om vi skulle träffas i sommar :O Vi har knappt haft någon kontakt alls efter att vi började gymnasiet...?!

Kärlek
Mikaela

how many roads must a man walk down.

Svar: 42.

Det har varit en skön sista dag i ettan idag. Vi har inte gjort mycket. Sovmorgon till 10, geografi med betygssnack och utvärdering sedan detsamma på matten. Sluta vid 12. Stan med Shirin och Ida, fixa present till Lars sedan hem.

Kärlek
Mikaela

sleepy.

Trött är jg nu...

Var på student nu ikväll, det var lite tråkigt...
Men man längtar lite till sin egen om två år :) Men den tiden kommer väl!

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Skolan är väldigt soft nu, efter en veckas intensiv plugg så är det skönt :)

Kärlek
Mikaela

Hven.

Idag har varit en bra dag :)

Jag åkte med klassen till Ven det var mycket kul. Jag och Emma cyklade tandemcykel och det gick bra när man väl kom igång ^^. Och jag har bestämt mej för att flytta dit. Det är så otroligt fint!

Ja, jag kom hem vid halv sex och då var det bara att fräscha till sig lite och byta kläder för att sticka iväg på studenter. Det var Gunilla och Ruth i mitt volleybollag. Så grattis!

Sedan har jag stavningsproblem idag. Jag börjar nog bli lite trött ^^

Kärlek
Mikaela

bad.Okej, så det är typ såhär mitt hår ser ut för de som undrar ^^

Idag har jag gått iskolan, skrivit prov gått i stan lite med Shirin och Parre för att sedan sticka hem. Och mina nya skor har jag fått skoskav av så jag fick gå barfota hela vägen hem från busstationen, vilket innebär att jag har har väldigt ont i fötterna eftersom det är asfalt hela vägen och det var svinvarmt på denna asfalt.

Snälla tyck synd om mej :P

Kärlek
Mikaela

let out the sound inside you.

Nu klingar ljudet från iTunes i mitt rum igen :-).

Var idag på Nova och shoppade med hela familjen. Jag hittade som sagt nya högtalare så jag är glad :-D Och så hittade jag nya überschnygga skor från Tretorn.

Igår eftermiddag var jag hos Louise på 18-årskalas. Det var mycket trevligt.
Grattis Sötaste! <3

Kärlek
Mikaela

grades.

Idag slutade jag vid 2 efter att ha fått reda på mitt engelska betyg, vilket jag inte kommer lägga upp här. Inte för att jag direkt besviken över det, mer det faktum att jag inte hade tänkt lägga upp något betyg överhuvudtaget här.

I alla fall, när jag kom hem fixade jag glass och chokladsås, satte mej ute i solen och läste ut Siddhartha. Jag måste säga att det är en otroligt tänkvärd bok. Läs den!
Så snart ska jag väl snart börja på bokrecensionen som ska vara inne på måndag.

"När någon söker händer det lätt att hans öga bara ser det han letar efter, att han inte kan hitta, inte kan släppa in något annat, därför att han alltid tänker på det sökta, därför att han har ett mål, därför att han är besatt av sitt mål. Att söka betyder att ha ett mål. Men att finna betyder att stå fri och öppen åt alla håll och inte ha något mål."

Men nu ska jag titta på Gilmore Girls.

Kärlek
Mikaela

P.S. Ni som har följt mitt högtalarelände, Jag har inte fått några nya, än. Men tillsvidare använder jag hörlurar. ^^

more complaining.

Jaa, förra inlägget var lite surt, och det kommer detta också vara...

Allt går bara fel de senste dagarna, igår kväll skulle jag skriva ut mina fina renskrivna anteckningar från Geografin till provet som jag ska ha idag. Men skulle datan sammarbeta? Nej! Det skulle den inte. Jag kunde höra den skratta åt mina försök för att få den att starta. Men iaf, så jag tänkte; Jag skriver ut dom imorron bitti, då borde den ju funka igen. Mern, nej. Så var inte fallet. Den skulle fortsätta vara helt svart och skita i att jag har ett rätt avgörande prov för mitt geografibetyg idag.
Så just nu är pappa nere och hämtar det hos morfar som varit så snäll att skriva ut det åt mej.
Räddaren i nöden! <3

...
Mikaela

thoughts.

Usch, jag orkar fortfarande inte skolan... Och jag är något depp idag, och otroligt mycket sur på dom jävla bussarna som inte kan passa sina tider!

Hade cooperstest i skolan och det sved som fan. Eller gjorde mer ont, men det sved mentalt. Sen så badade vi och det var lite mer najs :-)

Sen så när man skulle ta bussen är den tio minuter sen och så är det ngn unge som sprungit runt i bussen, trillat och slagit sig i munnen eller ögat. Så ambulans och polis kom till busstationen, och jag blev sur som fan för jag ville hem och lämna av alla mina väskor och slippa tyngden. Men nänä. Jag fick glatt vänta till 162 kom, och missa 175 som tar mej ända hem. Så jag fick gå och konka två jävla väskor hem i en enda lång uppförsbacke!

...
Mikaela

Repetitio est mater studiorum

Upprepning är inlärninges moder.

Må så vara, men jag är bara trött på det!
Jag pallar bara inte mer!
Nu när jag skulle sätta mej och plugga kände jag bara; Nej, detta är helt meningslöst! Det kommer inte gå in i skallen på mej.

Jag säger att jag inte kan hitta på grejer osv. eftersom jag ska plugga. Men jag gör det bara halft som halvt... Det enda jag gör är att renskriva anteckningar och totalskita i att läsa i boken.

Jag måste ta mej i kragen och göra ngt nu!

Kärlek
Mikaela

Ad perpétuum

Jaa... Här sitter jag och pluggar :-S

Helgen var najs. Hälften av klassen stack till Siesta så jag hade softa dagar med Parre, Ylva, Moa och Amanda. Torsdag och fredag började jag plugga till historia och geografi som det är prov i på onsdag och torsdag. Det är nog det tidigaste jag har börjat pugga inför ett prov, Någonsin!

På lördagen stack jag in till Malmö med Parre, Ylva och Moa. det var najs! Vi gick in i en massa dyra affärer och en massa second-hand affärer. Jag köpte en Scarf från Monki som är jättefin och gullig :-)

I söndags var det näsan i böckerna igen för att plugga...

Kärlek
Mikaela

RSS 2.0