sweet

Nu är jag hemma igen Nyklipp och Nyhandlad ^^

Från Nova blev det ett par guka leggings! Yay :-) Jag har letat urlänge efter ett par eftersom mina gamla är sönder... Ett par skitcoola trosor och ett par mjukisshorts.

Frisyren är kortare, lite kortare än jag ville menmen... Det växer ur igen ^^
Kärlek
Mikaela

i've made it!

Idag är det D-dag och jag ska snart ut till Nova för att träffa Parre och Moa. Sedan klockan fyra ska jag till frissan för att klippa mej och slinga håret.

Sedan kan jag också tala om att mina totalt ogröna fingrar börjar få grönare nyanser. Titta bara vad jag har stående i min holmeja:Kärlek
Mikaela

den gröna cykeln.

Idag har jag inte gjort så mycket...

Jag är sur eftersom jag inte kan spela musik på datan pga mina kassa högtalare som är helt gamla och fucked up. Jag saknar Kent, skulle verkligen behöva dem nu...

Just det!
Igår fick jag reda på att Emilia, min samhällslärare, fick barn den 20:e. En flicka som ska heta Majken.
Kärlek
Mikaela

everything i sow has been swept away

"Kom låt oss gå härifrån
Låt oss resa nånstans
Resa långt härifrån
Låt oss bli dom som försvann"


Nu när man har blivit van att skriva blogg så ofta som varje deg är det konstigt att jag inte haft tid till det på hela helgen... Men den har varit mycket bra och deppen från i fredags släppte, men kom tillbaka idag efter skolan... Dö, vad jag inte gillar när man tappar kontakten med sådana man trodde skulle vara förevigt.

Men helgen var rolig och jag kan berätta att även jag har fallit för grupptrycket och skaffat FACEBOOK! Så där kan ni också träffa mej numera.
Men iallafall. I lördags åkte jag ut till Louise för att titta på Eurovision Song Contest och vi hade roligt med att dissa alla bidragen, och skratta hysteriskt när Björn Gustafsson presenterade Sveriges poäng. På söndan åkte jag hem med buss som tar en timme totalt... Och jag var nära att missa bussen från Södervärn hem till Dalby, om jag hade missat den hade jag fått vänta en timme på nästa buss. När jag väl kom hem var det en timmes marginal för att göra sig iordning och käka lunch innan vi skulle köra iväg till Domsten som ligger lite norr om Helsingborg. Där träffade jag Johanna som jag inte har träffat på tusen år.
Lite otroligt att vi har känt varandra nästan hela livet. När vi hade vattenkoppor satt vi och jämförde med varandra på våra pappors jobb ^^

Kärlek
Mikaela

clothes soaked in tears.

Det är fredag.

Jag har fått noja igen... Eller depression, någon form av depp iaf. Det har väl varit på gång hela veckan, och nu är det extra mycket...

Jag har bråkat med min lillasyster konstant den här veckan, det har inte varit trevligt och hon har inte varit trevlig. Alla går runt och är så glada och har något att se fram emot, en resa eller något de ska göra i sommar... Jag bara sitter här och har ingen utlandsresa att se fram emot, inte ens en vanlig volleybollträning...
Just nu känner jag mej bara olycklig och ensam...

Kärlek
Mikaela

sleeping through the day

Idag har varit en onödig skoldag. Kunde lika gärna varit en D-dag med ett tyskaprov på morgonen...

Som sagt, dagen började med tyskaprov som gick sådär... Nästa lektion var geografi som var inställd så istället satt jag, Johanna, Demo och Amanda på stortorget och käkade chips och drack FLÄDERCIDER! Jag älskar det :-D!
Sedan var det matte som jag i princip bara gick till och fick närvaro för att sedan sticka till Parres koloni och äta pizza. Efter det bar det av till skolan igen för att få närvaro på engelskan, hon har ju ingen direkt koll när det är muntliga nationella proven, för att sedan ta bussen hem.

Soft dag och såå onödig egentligen!

Kram Mikaela

i was alone, falling free

Idag har jag haft två lektioner... Eller en seriös eftersom den ena lektionen var idrott. Såå, den seriösa lektionen var Historia vilket är otroligt intressant för tillfället. Kalla Kriget rules my world! ^^

På matten var jag på en föreläsning istället, frivillig men Matte eller föreläsning? Hmm... I min värld var valet inte såå svårt. Fast jag är glad över att jag gick på föreläsningen och även fast den ordnades av den Kristna Skolgruppen var den inte inriktad på just kristendom och att man måste tro på den utan mer på tron i allmänhet och de val vi gör i vår vardag. Även ateister är troende!

Och jag åkte med min och Emmas gemensamma taxirörelse idag, Dalby City Cykeltaxi, till idrotten. Jag kan starkt rekommendera den, den är trevlig och billig + man får se Lund med en lundabos ögon! ^^

Kram Mikaela


raindrops keeps falling on my head

Ny dag, nya upplevelser.

Det var vattenkrig mot Katte idag. Spyken gick till Katte för att attackera dem, men Katteeleverna var beredda och hade lagt sig i bakhåll. Usch! Men jag blev inte blöt som tur var... Eller jag var för feg för att riktigt bli blöt ^^ Jag hade ju inget ombyte med mej ;-P

Annars har det inte hänt för mycket idag... Eller jo, jag har lärt mej att kjusa är en trång dal. Intressant...

Kram Mikaela

singing in the rain

Jaa, det har blivit mycket bloggande på sistone :-) Och jag hade inte tänkt sluta bara för det ^^

Idag har jag gått i skolan. Och Historia är kul har jag kommit på :-D iaf Kalla Kriget! Mycket intressant. Jag tipsar er om det!

Jag var även med på min lillebrors volleybollträning på en timme eftersom jag inte har egen träning på två veckor. Blä.
Det var en... Intressant upplevelse.
Det var säkert tre år sedan jag spelade volleyboll med studs, och jag säger bara; Fan ta den! Den förstör spelet! ^^

Kram Mikaela

blowing in the wind

Idag har varit en blåsdag! Och svinkallt...
Så jag har inte gjort alls mycket idag, bara softat och degat på mitt rum framför datan och filmen "Les Choristes". Kan tänkas vara tråkigt men det har det inte varit. Det har bara varit skönt att ta det lugnt inför den ovanligt hektiska veckan framför mej med tyska läxa till imorgon samt ett prov i samma ämne. Och inga D-dagar!
Usch, jag kommer stressa ihjäl mej ^^

Kram Mikaela


time

Idag var jag inne i Lund med min käre far. Vi fixade lite stuff och åt en supergod lunch bestående av nachos :) Mums

Kram Mikaela

i'm slowly fading away in your eyes

Jag blev glad idag, för idag hittade jag en berättelse som jag har letat efter. Den påbörjades för ca 1 år sedan. Den försvann när jag fick min nya dator. Så nu är det bara att vässa fingrarna för här ska skrivas :)

Förövrigt har jag idag haft excelprov och det gick ok. Och så hade jag muntligt nationellt i engelska vilket gick bra tycker jag.
Det var även allra sista träningen innan sommaren. Buhu... Fast jag har lovat mej själv att sätta ihop värsta satsiga träningsprogrammet för att hålla mej iform. Och förhoppningsvis blir det även lite beach i sommar om jag hittar någon som vill vara med. (Hint ;-)

Kram Mikaela

we are strong

Idag har varit en okej dag.
På förmiddagen var det fotboll vilket gick riktigt bra tycker jag :-) Vi slutade på topp med en vinst mot en NV1:a.

Nu så sitter jag med en massa exceluppgifter för att jag har prov imorgon och jag kan inte ett skit om excel :-S Död åt det!

Kram Mikaela


i'm hiding from love

image6

I thought that I was someone to trust


blue

image5

All the things I've faught for is slipping through my hands.


Mikey's here and ready to rumble

Nä, nu tycker jag att man kan börja kommentera lite i denhär fina bloggen.... Jag känner mej så ensam :'-(

Helgen har varit bra även om den inte är slut riktigt ännu. Louise kom igår och vi hade det mysigt med att titta på Rent (Lika bra som alltid :-) och August Rush (Kunde haft ett bättre slut :-/). Usch , jag måste klara mig i två veckor utan att träffa henne... Hur kommer jag klara mej?

Och snart så måste jag ner till busstationen  för att hämta mina lagkompisar till ett spelarmöte som ska vara här hemma hos mej.

Kram Mikaela
(Ang rubriken; jag har ingen förklaring mer än att det lät coolt ^^)

Snel Hest

Det är ny månad och jag hade det trevligt i Hässleholms innersta skogar med mamma, syster och fin-fina islandshästar. Till att börja med körde vi fel för att någon (dvs jag ^^) läste lite fel på vägbeskrivningen. Sedan när vi kom fram var vi 4 timmar för tidiga... -.-

Men när vi sedan kom ut i skogen var det inga problem det var hyfsat väder för det regnade inte! Jag hade en häst som hette Stjarna och var hur fin som helst och lagom lugn och snäll då jag inte har suttit på en häst på nästan ett år... Vi råkade också ha tur med vädret för precis när vi kom in i stallet började dropparna falla från himlen.

Mycket trevlig och jag har saknat att sitta på hästryggen lite.

Kram Mikaela

RSS 2.0