desperate.

Norra Fäladen Hall C Söndagen den 8:e Februari.
Tider kommer ;)

Kärlek
Mikaela

come!

Efter en bra träning sitter jag nu här och skriver på engelskan till imorgon. Det jag egentligen hade tänkt att skriva är att om en vecka och 6 dagar är det hemmamatcher igen. Så kom, kom, KOM!

Söndagen den 8:e februari.
Tider kommer senare, och jag sak försök påminna om det varje dag på bloggen ;)

Kärlek
Mikaela

lay all your love on me.

Alla har vi favorit bland Abbas låtar, och måste ju säga den här är så bra.Kärlek
Mikaela

candles.

Har gjort det mysigt och tänt en massa doftljus i mitt rum medan jag har läst Twilight. Jag älskar boken och jag blir supersugen på att se filmen igen.

Annars har jag haft en lugn d-dag inte gjort så mycket förutom att ligga och läsa, vara ute på en liten promenad med Doris och fixa lite Gossip Girl avsnitt till på lördag.

Imorgon blir det också en soft dag för jag börjar tio över tolv och det är najs :-)

Kärlek
Mikaela

dream on.


recognition.

Jag har börjat bli dålig på att uppdatera bloggen... Fy på mej!

I tisdags hände en väldigt random grej.
Precis när jag går utanför min dörr ser jag att bussen som går från mitt hus ner till centrum står vid stationen och jag springer till den för att för en gång skull kunna slippa gå ner till busstationen, för att gå ner till busstationen är bland det tråkigaste jag vet.
I alla fall när jag anfådd efter den lilla joggingturen mellan huset och bussen, kommer på den och trycker ner busskortet i läsaren frågar busschauffören, som jag aldrig tidigare träffat, om jag heter Bernro i efternamn.
Det har jag aldrig hört från en främling innan! :-O

I onsdags avslutade jag också retorikkursen. Skönt och lite sorgligt också. Jag kommer sakna Bonde och min fina, roliga retorikgrupp... Men jag får sovmorgon till tio på måndagar och sluta tidigare på onsdagar :-)

Förövrigt så borde jag egentligen vara i Lund och träna nu, men sedan i onsdags är jag förkyld och jag har mest gått i skolan för att jag har haft en massa grejer att göra inte för att jag har varit tillräkligt frisk för att vara där.

Men helgen ägnas åt kurering och jag har ordinerat mig själv massor med te, honung och vila.

Kärlek
Mikaela

be mine with every heartbeat.

Lyssna på hela klippet andra låten är bara så bra :)Kärlek
Mikaela

australia.

Idag var jag med familjen på bio. Filmen var Australia
Såå bra och Hugh Jackman är läcker ;-)

Sedan har jag sett klart första säsongen Skins, och jag har blivit kär i den serien. Verkligen en måste se serie!

Kärlek
Mikaela

twothousand and nine.

Första inlägget på det nya året.

Och jag har kommit till insikt under 2009 att jag är så otroligt lat av mig. Jag "pallade" inte ta mig in till Lund på nyårskvällen för att fira ankomsten av det nya året med mina vänner. Jag inledde istället det nya året i Dalby med min familj och faddrar och de vackra fyrverkerierna, för att sedan skratta lite åt Scrubs.

Annars har jag också kommit fram till att jag absolut inte är en "festprisse". Det kan vara kul och så men jag är mer för filmkvällar och bara mysa istället.

Igår träffade jag förövrigt Linnea och tog en lång promenad i kylan och mörkret i Skrylle. Det var hur mysigt som helst (och lite läskigt) att gå när det var beckmörkt runtom oss. <3

Jag har efter rekommendation från Ylva börjat titta på en ny serie.
Skins.
Den är såå bra, se den!

Kärlek
Mikaela

RSS 2.0