Tappert kämpat!

Så igår var det turnering i Ängelholm och det gick som väntat med en plats näst sist... Men det var kul att spela en turnering igen vilket jag inte har gjort på flera år! (Och så vann vi ju över Malmö vilket var skönt att avsluta dagen med ^^) Så man var ju halft död när man kom tillbaka men det var det värt :-).

Kram Mikaela

Helg! Helg! Helg!

Yaay!

Det är fredag och jag gillar det! Ikväll blir det träning som vanligt.

Soft vecka i skolan men helgen blir desto mer jobbig.
På lördag är det volleyboll för hela slanten med DM i Ängelholm. Förhoppningsvis kommer det gå bra, men det skulle jag inte satsa på då jag är den enda "riktiga" passaren som kommer med... Vi kommer nog ha jävligt kul i alla fall :-)

Jag kommer vara såå död på söndag...

Kram Mikaela

För att hålla er "up to date":

Nu var det mycket längesedan jag skrev i bloggen...

I fredags åkte jag direkt till Danmark efter skolan för att vara på min kusins konfirmation. Första gången som jag åkte tåg helt själv :-S
Men det gick bra :-)
Fast man måste åka in på vuxenbiljett och det suger eftersom det är dubbelt så dyrt... Det var en 19-årig tjej som inte visste detta och jag satt och var nöjd med att jag slapp konfrontera konduktören med att jag inte vistte osv ^^
Det var iaf jätte trevligt på konfirmationen och jag träffade min kusin Linnea som jag inte träffat på jättelänge :-D

Sedan i lördags var det fullt ös medvetslös hela dagen. Jag vaknade vid halv sju vilket jag har börjat göra på den senste tiden... :-S Sedan städade jag nästan hela huset på förmiddagen.
Klockan halv tre kom Ronja, Sofie och Olivia och överraskade mej med tårta och ballonger :-) Det blev barnkalas för att fira mitt sista år som omyndig ^^ Och dom hade gjort världens gulligaste bildspel till mej :-)
Efter att de hade stuckit var det dags för mej att sticka ner till busstationen för att plocka upp Emma, Ida, Rebecca och Ylva. Vi fixade till tacos och så kom Shirin, Parasto och Johanna. Senare på kvällen kom även Moa och Amanda. Vi spelade Guitar Hero och hade mysigt. :-)

I söndags gjorde jag ingenting mer än titta på OC ^^

Igår var jag på en föreläsning där det var en som hade varit fånge av kommunisterna i nästan tio år! Han var otroligt bra och jag fick en kram av honom! Annars gjorde vi inte mycket vettigt igår mer än föreläsningen och historia... Träning på kvällen och det märks att jag inte har hållit mej i form sedan Thailand ^^

Nu så har jag gjort klart geografi arbetet och senare idag ska jag på en Engelska teater så det blir intressant. Så det blir inte mycket vettigt idag heller.

Kram Banan
Mikaela

Födelsedag!

Wohoo!

Idag lämnar jag 16 och blir 17! Bara ett år kvar till 18!

Omg... Jag börjar bli gammal :-S

2 dagar kvar!

Jag har ju kommit ur fas med nedräkningen...

Nu är det bara 2 dagar kvar ^^


7 dagar kvar!

image1

8 dagar kvar!

Idag har jag gjort absolut ingenting i skolan....
Okej, samhällen var väl någorlunda givande fast det är så tråkigt att man somnar.
Men annars matten gjorde jag ingenting för att matteboken är hemma och nu har jag historia och borde börja skriva på ett arbete som ska vara inne på måndag... Jag kommer heller inte kunna vara med på idrotten eftersom jag har ont i halsen... Fan ta det!

Jaja, men idag är det 8 dagar kvar! Wohoo!

Puss & Kram
Mikaela

9 dagar kvar

Nu börjar vi nedräkningen ^^

9 dagar kvar :-D

Geografi.

Det var längesedan jag skrev nu...
Mycket att göra i skolan är det enda jag kan skylla på. Jag hoppas ni inte har saknat mej alltför mycket ^^.

Bion i lördags med Louise var bra. Vi såg 27 dresses och den var jättesöt!

Nu sitter man med ett geografiarbete och skriver nere i källaren...

Puss och kram
Mikaela

RSS 2.0